voetbalweddenschappen

Voetbalweddenschappen

Als je over genoeg voetbalkennis beschikt, doe je er wellicht niet verkeerd aan eens een gokje te wagen op een voetbalwedstrijd. Op het internet zijn er diverse sites waar je je euro’s op voetbalwedstrijden kunt zetten. Maar er is meer, en dat leggen we je in deze tekst uit.

Gokken op de uitslag

De bekendste, en meest gebruikte, is het gokken op de uitslag van een wedstrijd. Of beter gezegd: welk team gaat met de overwinning naar huis. Als bijvoorbeeld Anderlecht en Club Brugge het tegen elkaar opnemen, kun je inzetten op een overwinning van Anderlecht. De quotering van Anderlecht kan variëren, maar als deze bijvoorbeeld 1.80 is, en jij zet hier 100 euro op, win je 180 euro.

Live Wedden op Voetbal

Steeds populairder wordt het live wedden op voetbaluitslagen. Dit is op diverse online goksites mogelijk. Komt je club bijvoorbeeld op een 0-1 achterstand, maar heb je nog steeds grenzeloos vertrouwen in een overwinning, dan kan je live inzetten dat je club alsnog wint. Voordeel hiervan is dat de quoteringen hoger zijn, want de factor tijd speelt ook een rol. En ook hier geldt: hoe onwaarschijnlijker de kans is dat je club wint, hoe groter de quotering en dus het te winnen geldbedrag is.

Handicap bij Voetbalweddenschappen

Anders dan het woord doet vermoeden, heeft een handicap bij het wedden op voetbal geen vervelende betekenis. Sterker nog: maak je gebruik van een handicap, kun je het nog veroorloven om een wedstrijd fout te voorspellen. Stel je voor dat je op drie wedstrijden inzet, dan hoef je er maar twee goed te hebben om al winst te maken. Het te winnen bedrag met handicap is niet zo groot als zonder handicap, maar je verlaagt wel het risico.

Op welke klasse kan ik wedden?

Wedden op voetbalwedstrijden in België kan tot de hoogste amateurafdeling. Het meest wordt uiteraard gebruikt gemaakt van Eerste Klasse, de hoogste afdeling in het Belgische voetbal. Je kunt op alle wedstrijden inzetten, maar hoe belangrijker de wedstrijd hoe gedetailleerder de weddenschappen worden. In het volgende onderwerp zul je zien op welke onderwerpen je zoal kunt inzetten.

Voetbal Rode Kaart

Wedden op gekke statistieken

We hebben het alleen nog maar over uitslagen gehad, maar wie op voetbalwedstrijden gokt, hoeft lang niet altijd op de uitslag te gokken. In dit artikel laten we zien waar je onder meer op kunt gokken als je op voetbalwedstrijden inzet.

Wie scoort eerst?

Denk jij te weten wie het eerste scoort, kun je daar je geld op inzetten. De quoteringen zijn hier veelal stukken hoger, omdat er, in tegenstelling tot de juiste uitslag (overwinning, gelijkspel of verlies), talloze opties zijn wie een doelpunt kan maken.

Wel of geen Rode Kaart?

Komt er een beladen stadsderby aan, of denk dat twee elftallen poeslief zijn tegen elkaar? Dan kun je ook inzetten op het aantal kaarten dat zal vallen. Echter mogen deze weddenschappen niet in elkaars vaarwater komen. Zet jij bijvoorbeeld in op veel rode kaarten, mag je niet inzetten op veel gele kaarten. Dat kan alleen als je weer een nieuwe weddenschap opent.